Over het seminar

ADRES Europaweg 14 3560 Lummen België
CONTACT Email: seminar2018@acb-group.eu Tel: +32 11 434 226 WWW.ACB-GROUP.EU

FUN

BEN U EEN VOORBEELDIGE WEG GEBRUIKER ? U wordt in de gelegenheid gesteld om al uw rij ervaring te gaan testen daar wij dit evenement laten plaats vinden op het circuit van Zolder !

SERIOUS BUSINESS

SEMINAR -NETWERKEN - INFORMATIE Deze dag zal gevuld zijn met  informatie op het gebied van wegmarkering, zowel op productbasis als op het gebied van (overheids) richtlijnen. U krijgt ruimschoots de gelegenheid om met elkaar te netwerken, en er zijn live demonstraties van diverse producten.
ROADMARKINGS TODAY & THE FUTURE

WELKOM

OP DE WEBSITE VOOR HET SEMINAR “ROADMARKINGS TODAY & THE FUTURE” WIJ ORGANISEREN DIT VOOR AL ONZE GEWAARDEERDE RELATIES EN OOK VOOR BELANGHEBBENDE OP HET GEBIED VAN VERKEERSVEILIGHEID EN VERKEERS ONTWIKKELING.
KENNIS IS MACHT, MAAR KENNIS DELEN IS KRACHT Deze regel geeft precies aan waarom wij dit event organiseren. Wij willen graag onze kennis op het gebied van wegmarkeringen met u delen. Door u te informeren over ontwikkelingen op ons vakgebied bent u nog beter in staat uw eigen relaties te helpen, vraagstukken op te lossen en problemen te voorkomen. Dit is voor iedereen positief ! 

SPEAKERS

Start
Duur
Onderwerp
Spreker
09:00
15 min
Welkom en Introductie
Joris Spruyt Technisch directeur ACB
 
 
 
 
09.15
5 min
ACB-WJ Joint Venture
Wayne Johnston WJ Group Managing Director
 
 
 
 
09.20
25 min
Standaards en Certificering Materialen
Philippe du Bus de Warnaffe Certification Manager, COPRO
 
 
 
 
09.45
15 min
European Road Safety Challenges and Autonomous Transport
Christophe Nicodeme Director General ERF
 
 
 
 
10.00
15 min
Outline of UK Road Marking Structure
Wayne Johnston WJ Group Managing Director
 
 
 
 
10.15
20 min
Koffie pauze
 
 
 
 
 
10.35
20 min
The Importance of Quality Road Markings
John Kreps Signeq
 
 
 
 
10.55
60 min
Materialen voor wegmarkering
Joris Spruyt Technisch directeur ACB
 
 
Topmark voorgevormde thermoplast
 
 
 
Wegenverf
 
 
 
MMA kouplast producten
 
 
 
Anti Graffiti coatings
 
 
 
 
 
 
 
High Performance Road Marking Composition
Garry Duncan Director WJ Products
 
 
 
 
 
 
Prismatic Road Studs
Larry Walsh WJ Group Marketing                                           
 
 
 
 
11.55
20 min
The Clients View
Sophie De Vlieger Studieverantwoordelijke signalisatie - Study engineer Signalisation
 
 
 
 
12.15
60 min
Lunch
 
 
 
 
 
13.15
120 min
Start Live Demonstraties
 
 
 
 
 
 
 
MMA applicatie
 
 
 
Topmark voorgevormde thermoplast
 
 
 
Automatisch aanbrengen wegdekreflectoren
 
 
 
Anti-Graffiti op verkeersborden
 
 
 
Airless Spray paint - Electrisch
 
 
 
Applied Media Graphics
 
 
 
 
 
15.15
15 min
Pauze
 
 
 
 
 
15.30
90 min
Circuit Programma
 
 
 
 
 
17.00
60 min
Open bar
 
 
 
 
 
18.00
 
Finish
 
AGENDA DONDERDAG 22 FEBRUARI ONTVANGST VANAF 08.30 UUR
INFO
aanmelden klik
HIER HIER
Vermeld svp uw telefoon nummer en het aantal mensen waarmee u ons evenement wilt bezoeken. Indien u wilt overnachten (21 - 22 februari / 22 - 23 februari, of beide) vermeld dit dan ook duidelijk in uw email. Wij kunnen dan voor u een reservering plaatsen in het hotel van het circuit. Dit is echter voor eigen rekening. Event locatie: vzw Terlamen Terlaemen 30 3550 Heusden-Zolder
*
*
WAAROM

FUN

BEN U EEN VOORBEELDIGE WEG GEBRUIKER ? U wordt in de gelegenheid gesteld om al uw rij ervaring te gaan testen daar wij dit evenement laten plaats vinden op het circuit van Zolder !

SERIOUS BUSINESS

SEMINAR -NETWERKEN - INFORMATIE Deze dag zal gevuld zijn met  informatie op het gebied van wegmarkering, zowel op productbasis als op het gebied van (overheids) richtlijnen. U krijgt ruimschoots de gelegenheid om met elkaar te netwerken, en er zijn live demonstraties van diverse producten.
ROADMARKINGS TODAY & THE FUTURE

WELKOM

OP DE WEBSITE VOOR HET SEMINAR “ROADMARKINGS TODAY & THE FUTURE” WIJ ORGANISEREN DIT VOOR AL ONZE GEWAARDEERDE RELATIES EN OOK VOOR BELANGHEBBENDE OP HET GEBIED VAN VERKEERSVEILIGHEID EN VERKEERS ONTWIKKELING.

Over het seminar

SPEAKERS

22 februari 2018
WAAROM
KENNIS IS MACHT, MAAR KENNIS DELEN IS KRACHT Deze regel geeft precies aan waarom wij dit event organiseren. Wij willen graag onze kennis op het gebied van wegmarkeringen met u delen. Door u te informeren over ontwikkelingen op ons vakgebied bent u nog beter in staat uw eigen relaties te helpen, vraagstukken op te lossen en problemen te voorkomen. Dit is voor iedereen positief ! 
aanmelden klik
HIER
Vermeld svp uw telefoon nummer en het aantal mensen waarmee u ons evenement wilt bezoeken. Indien u wilt overnachten (21 - 22 februari / 22 - 23 februari, of beide) vermeld dit dan ook duidelijk in uw email. Wij kunnen dan voor u een reservering plaatsen in het hotel van het circuit. Dit is echter voor eigen rekening. Event locatie: vzw Terlamen    Terlaemen 30    3550 Heusden-Zolder
*
*
HIER
INFO
ADRES Europaweg 14 3560 Lummen België
CONTACT Email: seminar2018@acb-group.eu Tel: +32 11 434 226 WWW.ACB-GROUP.EU
Start
Duur
Onderwerp
Spreker
09:00
15 min
Welkom en Introductie
Joris Spruyt Technisch directeur ACB
 
 
 
 
09.15
5 min
ACB-WJ Joint Venture
Wayne Johnston WJ Group Managing Director
 
 
 
 
09.20
25 min
Standaards en Certificering Materialen
Philippe du Bus de Warnaffe Certification Manager, COPRO
 
 
 
 
09.45
15 min
European Road Safety Challenges and Autonomous Transport
Christophe Nicodeme Director General ERF
 
 
 
 
10.00
15 min
Outline of UK Road Marking Structure
Wayne Johnston WJ Group Managing Director
 
 
 
 
10.15
20 min
Koffie pauze
 
 
 
 
 
10.35
20 min
The Importance of Quality Road Markings
John Kreps Signeq
 
 
 
 
10.55
60 min
Materialen voor wegmarkering
Joris Spruyt Technisch directeur ACB
 
 
Topmark voorgevormde thermoplast
 
 
 
Wegenverf
 
 
 
MMA kouplast producten
 
 
 
Anti Graffiti coatings
 
 
 
 
 
 
 
High Performance Road Marking Composition
Garry Duncan Director WJ Products
 
 
 
 
 
 
Prismatic Road Studs
Larry Walsh WJ Group Marketing                                           
 
 
 
 
11.55
20 min
The Clients View
Sophie De Vlieger Studieverantwoordelijke signalisatie - Study engineer Signalisation
 
 
 
 
12.15
60 min
Lunch
 
 
 
 
 
13.15
120 min
Start Live Demonstraties
 
 
 
 
 
 
 
MMA applicatie
 
 
 
Topmark voorgevormde thermoplast
 
 
 
Automatisch aanbrengen wegdekreflectoren
 
 
 
Anti-Graffiti op verkeersborden
 
 
 
Airless Spray paint - Electrisch
 
 
 
Applied Media Graphics
 
 
 
 
 
15.15
15 min
Pauze
 
 
 
 
 
15.30
90 min
Circuit Programma
 
 
 
 
 
17.00
60 min
Open bar
 
 
 
 
 
18.00
 
Finish
 
AGENDA DONDERDAG 22 FEBRUARI ONTVANGST VANAF 08.30 UUR